Recept: VOLKOREN SPAGHETTI Verso Natura (huismerk van Conad) MET RODE GARNALENTARTAAR, RUCOLA EN CITROEN
INGREDIËNTEN voor 4 personen
- 320 g Biologische volkoren spaghetti Verso Natura Conrad.
- 16 rode garnalen
- 215 ml extra virgine olijfolie
- 65 ml citroensap (ongeveer 2 vruchten)
- 30 g rucola
- Zout naar smaak
- Snufje peper
BEREIDING (25 minuten)
Maak de rode garnalen grondig schoon door de schaal, de staart en het binnenste ‘draadje’ te verwijderen. Spoel ze af onder stromend water, droog ze zorgvuldig en snijd ze in stukken. Besprenkel de garnalen met een beetje extra virgine olijfolie (15 ml) en een snufje zout en peper. Snijd de rucola fijn met een mes en zet apart.
Kook de spaghetti in circa 11 minuten in ruim water met zout. Meng ondertussen de resterende olie en het citroensap met een kleine handklopper in een serveerkom en klop goed. Voeg dan de gehakte rucola toe en meng de ingrediënten.
Giet de spaghetti af en doe deze in de kom met het olie, citroen en rucola mengsel. Voeg de garnalentartaar toe en meng zorgvuldig. Vul aan met een beetje geraspte citroenschil.
Reactie plaatsen
Reacties